Här är mitt liv, typ.....

Här är mitt liv, typ.....

Lyckans rus

CyklingPosted by Eric S Ölund Thu, January 05, 2012 23:09:57


Efter ett träningspass, när endorfinets lyckorus avtar och normaliteten är i antågande känner jag ofta ett skönt behov av att dricka en flaska vin. Nu finns det någon som insett dettta behov och skapat ett cykelvin som kan återställa lyckan. Finns i organisk version också. Vilken bra värld.
  • Comments(4)//thisismylife.olund.net/#post38

Marängcykling

CyklingPosted by Eric S Ölund Sat, December 31, 2011 18:29:57

Stigcykling på nyårsafton, såsom traditionen påbjuder. Denna dag i fem minus, klart, snöfritt, frusna stigar, torra stenar och rötter. Cyklar i Trance, vet inte att vi kört Stalles gula fram och tillbaka förrän efteråt. Känslan som i första manchesteråket i morgonpisten.

Bra start på årets slut.

  • Comments(0)//thisismylife.olund.net/#post36

Snow-flow

CyklingPosted by Eric S Ölund Sun, January 03, 2010 18:51:45
En söndag i skogen - vit som en oskuld. Min nya Trance styr liksom dit den vill vilket inte alltid är dit jag vill. Kramp i benen sista 30 minuterna. Frågan är om skogscykling inte är ännu häftigare på vintern?

  • Comments(2)//thisismylife.olund.net/#post33

Om du nu ändå ska hem så....

CyklingPosted by Tom Tue, December 23, 2008 02:07:42
* Torsdagen den 25:e kl 9:00 på Kantarellvägen 153 (så man hinner med lite saker även på em å kväll. Kvällscyklingen inställd)* (Ev nåt extra på fredag eller lördag)* Söndagen den 28:e kl 10:00 som vanligt hos Tom* Onsdagen den 31:a (tid å plats frågas??? Förslag?). Nyårscykling!!!* Torsdagen den 1:a kl 19:00 från Kantarellvägen 153 (bakfyllevarning utfärdad)* Söndagen den 4:e kl 10:00 hos Tom som vanligt.* Tisdagen den 6:e kl 9:00 från Kantarellvägen.

  • Comments(1)//thisismylife.olund.net/#post17

Uppförsbacke

CyklingPosted by Eric S Ölund Sun, December 21, 2008 22:28:58

lördag den 20 december 2008

Inte ett moln. Solens strålar är trollspön. Värden byter skepnad. Resten av familjen tar bussen till Maspalomas. Jag cyklar från hamnen söderut, tar av upp vid Veugeta. Jag har sett någonting på kartan som kan vara en stig eller en å, det är en flodfåra i dalgången. Den slingrar sig upp mellan odlingar, inte en människa, skällande hundar någonstans. Någonting rör sig i buskagen av taggiga kaktusar och sly. Jag blir lite nojig över hundarna, som i 101 dalmatiner där hundskallen går från gård till gård. Jag fantiserar om vilt skällande mördarhundar som överfaller mig. Det som i början var en knagglig väg är nu en smal stig av stora kullriga stenar, blir tvungen att gå. Vet inte var jag är. Vägen tar slut; en byggnad två hundar och två segnoritas. Hunden vill bita mig, en segnorita beskriver vägen. Klättrar oavbrutet i 40 km till och 956 möh. Äter medhavd bagett i San Mateo. Tar en cafe solo. Använder den allra lättaste utväxlingen ibland. Sagolika miljöer. I endorfinruset tycker jag det är den vackraste plats varit på. Drar upp planer på att bosätta mig här, långpendla. Ner ner nedför backen ner. Förbi Teror om tillslut i Taranacitre strax ovanför Las Palmas. Hittar ingen väg mot Las Palmas, det är stup överallt. Frågar en man men utanför turistbuissnisen kan folk varken förstå eller prata engelska. Irrar omkring skitlänge innan jag hittar en väg ner mot Guantarme och Las Canteras. 80 km och 5:40 totaltid. På Las Canteras sol och aktivitet. Någonting har hänt förr 90% pensionärer nu 90% unga snygga människor!!?

Monica och barnen är redan tillbaka, det var sandstorm på Maspalomas och omöjligt att vara där. Äter en tidig middag, pizza och en flaska vin för 47 euro. Tar en cappucino på amcici di pinocchio ungarna äter tårta. Bokar om hemresan till 25/12.

  • Comments(3)//thisismylife.olund.net/#post14

Bilder

CyklingPosted by Tom Fri, December 19, 2008 20:03:42

Här borde det liksom, vara massa fräna bilder mm på allt du ser när du cyklar

  • Comments(0)//thisismylife.olund.net/#post13