Här är mitt liv, typ.....

Här är mitt liv, typ.....

Och så lite musik.....

Las PalmasPosted by Eric S Ölund Thu, January 01, 2009 15:45:01

lördag den 27 december 2008

Springer i gång dagen efter Las Canteras stranden känns för jobbigt så jag går halva sträckan, tar en timme då. Blir sittande 2 timmar på aminchi di pinocchio med datorn, fixar räkningar och diverse. Ute blåser det friskt, sanden piskar skinnet. Vi sätter oss i lä på norra änden av stranden. Blir väl hett. Går upp på en Hiperdino och köper kalla öl och lördagsgodis till barnen. Vi går hem, barnen är försvunna. Dom springer alltid omkring och leker men ingenstans syns dom till. Jag hade sagt att det var ok att gå lite före men nu vet vi inte om dom gått hemåt eller var dom är. Jag går efter stranden och spanar Monica tar strandpromenaden, vi blir rätt nojiga båda två men naturligtvis sitter de utanför huset och väntar.

Utanför Guardia, det enda lite coola stället på hela canterasbeachen, är det livemusik. ”Red tracks” Bra 70-tals hårdrock.

Köper pizzor till barnen. Sätter oss på Guardia och dricker tyskt veteöl., går sedan på Argentinsk restaurang. Stora köttbitar, thats it. Går runt lite för att kolla om det är något nattliv. Klockan är halv tolv men det är lugnt. Tvivlar på att det finns något nattliv överhuvudtaget. Går förbi Calle pub som enligt deras flyer ska bjuda på livemusik ikväll men det är stängt.

  • Comments(0)//thisismylife.olund.net/#post23